Sådan dominerer du dit marked

Sådan dominerer du dit marked

Forstå dine kunders søgeadfærd. Gå i deres sko, og forstå den dialog, den søgende har med internettet. De fleste kunder undersøger eller leder efter et problem at løse. Hvis du forstår, hvilket problem de forsøger at løse (søgeord og sætninger), kan du give dem en meget tilpasset løsning på det (din landingsside, hjemmeside og i sidste ende dit produkt).

Beslut, hvordan du vil spore konverteringer. Ofte er dette nemt, det er, når du laver et salg. Andre gange kan det være sværere. Hvis du er ejendomsmægler, vil du højst sandsynligt spore kundeemner. Derudover bliver du nødt til at tildele en slags værdi til det kundeemne, så du kan bestemme, hvor meget reklame du skal bruge for at få det.

Beslut dig for autosvar og sæt dem op. Autoresponders er simpelthen en måde at holde kontakten med dine kunder og kundeemner. I bund og grund er det automatiseret e-mail.

Lav søgeordsundersøgelsen
Brainstorm de centrale med en mangfoldig gruppe
"spion" på dine konkurrencers brug af værktøjer
bruge andre værktøjer til at udvide kernelisten

Gruppér søgeord efter samtaletype (hvad leder den potentielle kunde efter?)
Hvis du er ejendomsmægler, vil dine kundeemner have forskellige samtaler, hvis de ønsker at flytte i modsætning til nogen, der allerede er i dit område, der ønsker at sælge deres hus

Byg landingssider på dit websted for hver samtaletype
Du vil gerne have, at de to forskellige potentielle kunder ovenfor går til to forskellige sider på dit websted, fordi du vil fremhæve de forskellige værdiforslag, du bringer til bordet...for at løse deres særlige problem.

Opret din egen blog

Opsæt din AdWords-kampagne ved hjælp af søgeord, grupperinger og landingssider

Overvåg og test...HVER DAG
Opdel testannoncer hver dag
Juster bud hver dag
Slip af med ikke-effektive søgeord hver dag

Så snart en god "pengeterm" er fundet, start søgemaskineoptimeringsprocessen for det pågældende udtryk
Markedsfør 2-3 artikler om ugen (eller endnu flere)
Lav blogindlæg på din blog og andres
Besvar indlæg på fora og yahoo-svar

Flyt store "pengevilkår" til Yahoo og Bing pay-per-klik-annonceringsmotorer

Gentag denne proces hver 90. dag!


Dette ser formentlig overvældende ud. Men hvis du ved, hvad du laver er det meget ligetil. Vi kan hjælpe. Tjek vores tjenester for at se præcis hvordan. Med blot en smule indsats fra din side, kan du DOMINERE dit marked. At gøre dette effektivt er virkelig som at bringe en pistol til en knivkamp. Og det er din konkurrents, der vil have kniven!